Pyeongchang 2018 Champions Ved Atletisk Repræsentation

Forfatter: | Sidst Opdateret:

Vinter-OL-konkurrencen, som fandt sted i PyeongChang i Sydkorea, varede i 19 dage. Baseret på antallet af medaljer vandt, var det vindende hold Norge. Norge scooped 39 medaljer i løbet af OL. Kommende i anden var Tyskland med 31-medaljer, og det canadiske hold sluttede den tredje position. Canada vandt 29-medaljer under den globale begivenhed, der tiltrak mere end 3,500-deltagere. Derudover var over 80-lande repræsenteret i Sydkorea-OL 2018. Med hensyn til deltagelse var de lande, der havde det højeste antal atletiske repræsentationer, USA (241-folk), Canada (225-personer) og Tyskland (153-deltagere). Tværtimod havde Liechtenstein det mindste antal repræsentanter med kun tre konkurrenter. Ikke desto mindre vandt holdet af tre en medalje.

Pyeongchang 2018 Champions af Athletic Representation

I løbet af de foregående Vinter-OL holdt i 2014, var Norge tredjepladsen i at have vundet 26-medaljer. I år tilføjede de 13 flere medaljer for at være først i den verdensomspændende konkurrence. Specifikt vandt Norges atletiske hold 14 guldmedaljer, 14 sølvmedaljer og 11 bronze medaljer. Landet præsenterede en af ​​sine bedste forestillinger i årenes løb og overtog både Rusland og USA, der var vindere i 2014 Vinter-OL. Norge dominerede de olympiske lege i sport som langrend og hoppe.

Tyskland var næstbedste hold i løbet af Vinter-OL 2018. Landet vandt 14 guldmedaljer, 10 sølvmedaljer og 7 bronze metaller. Der var en hård konkurrence mellem tyskerne og norgeholdene. Tyskland producerede fremragende resultater i isløbshændelser som Ski Jump (4 medaljer), Ice Track events (11 medaljer) og skidskik (7 medaljer). Desuden blev en af ​​de mest spændende præstationer for Tyskland ved at blive andenplads i de hårdt anfægtede mænds ishockey sport. Forlod snævert til Rusland i finalerne, vandt Tyskland en sølvmedalje.

Canada, der var i tredje position, vandt 11 guldmedaljer, 8 sølvmedaljer og 10 bronze medaljer. Med en delegation af 225-atleter og 87-trænere var Canada blandt de tre første stater, der var repræsenteret på 2018-OL i mange år. Faktisk var det første gang, at Canada havde så mange deltagere. Holdet ser imidlertid ud til at have været meget velforberedt til konkurrencen.

Overraskelser under 2018 Vinter-OL

En af de største overraskelser ved OL var den amerikanske kvinders ishockeyhold, der slog det canadiske hold. Canada havde holdt kvindernes ishockey vindende titel for 20 år. Desuden var der fantastiske individuelle forestillinger som snowboardspillere som Red Gerard, Jamie Anderson og Chloe Kim. Individer som Nathan Chen og Mirai Nagasu fra USAs team udførte dog under forventningerne. En anden hidtil uset overraskelse var, at USA undgik blandt de første tre bedste kunstnere. Holdet nåede ikke sit mål for 37-medaljer og et minimum af 25-medaljer. I stedet blev det fjerde med 23-medaljer vundet.

Pyeongchang 2018 Champions ved atletisk repræsentation

RangLandSamlede medaljer vandtAntal deltagende atleterDel af medaljer pr. Atletisk repræsentation